MELKTRANSPORT VAN DER BIJL

Rijden voor

Chauffeur CE melktransport

Wisselend ritme

Met de vrachtwagen manoeuvreren op een boerenerf of rijden over een smal dijkje? Als chauffeur bij Melktransport van der Bijl doe je dat gewoon. Ook bij extreme weersomstandigheden. Het melktransport gaat altijd door: je werkt daarom overdag én ’s nachts. Zo’n wisselend ritme, daar moet je tegen kunnen. En bij jou thuis moeten ze dat ook zien zitten. Het fijne is dat je lang van tevoren weet hoe jouw planning eruitziet.

Weinig wachttijden

Fysiek licht werk

Werken als chauffeur bij Melktransport van der Bijl is ideaal als je als chauffeur fysiek licht werk wilt doen. Sjouwen? Dat hoeft namelijk niet! En wachttijden? Die komen maar weinig voor. Bovendien ben je veel buiten tijdens je dienst. Want bij de melkveehouders waar jij de melk ophaalt, haal je zelf de melk uit de koeltanks. Dus regelmatig even de vrachtwagen uit. Ook neem je dan een monster van de melk voor kwaliteitscontrole.

Vele kilometers tussen de weilanden

Toch dicht bij huis

Per rijdienst bezoek je 10 a 20 melkveehouders. Je rijdt zo’n 300 a 500 kilometer per dienst, maar bent toch altijd dicht bij huis. We hebben op dit moment 8 vrachtwagens, waarvan we er 1 alleen gebruiken bij calamiteiten. Samen met 2 andere chauffeurs ‘deel’ je dezelfde vrachtwagen. Je werkt alleen, maar hoort echt bij het Van der Bijl-team. Is er iets? Dan staan onze chauffeurs voor elkaar klaar. Ook Edwin, die als chauffeur begon en regelmatig nog wel een keer achter het stuur kruipt.

Neem contact op

Melktransport Van der Bijl
Achtermiddenweg 2-b
2445 AA Aarlanderveen
info@vanderbijlmelk.nl